Ce facem?

We intend to encourage people with disabilities, try to lift their optimism and help to overcome bias in order to reduce prejudices against all physically disabled worldwide.

Depășește prejudecățile

Viziune pozitivă

Educație

Arată curaj

Societatea și presa ne-au condiționat să definim frumusețea ca perfecțiune fizică. În unele cazuri, această definiție a frumuseții ia forme bizare. Unele top modele apar a fi anorexice și sunt de-a dreptul schelete umblătoare. Mai puțin de 1% din populație s-ar încadra în acest criteriu de frumusețe, iar restul populației ar trebui să se simtă inferioară pentru că sunt fie prea grași, fie prea scunzi sau poartă ochelari.

Noi suntem Ampworld

Modele frumoase

Vrei să vezi modele uluitoare în ciuda unei amputații sau care s-au născut cu un membru lipsă, să te convingi de frumusețea adevărată - cu cel mai mare portofoliu de modele din lume și cu modele din aproape fiecare țară și cu orice fel de amputație. Frumusețea nu este doar în ochii privitorului..

Programează un Model pentru pentru Proiectul tău

If you are a casting agent, art director, television producer any other kind of talent scout and you like to book one of our beautiful models, please get in touch with us. Most of our models are available for commercial modelling jobs for any kind of tv presence, fashion show, magazines or events.

Devino un Model Ampworld

If you or someone you know wants to be a model for our project and have a professional photo shoot, is open minded or could benefit from our shooting and is between the ages of 16 and 40, has lost at least one limb or is born like that, get in touch with us and apply for a professional photo shoot.

Who is Behind All This?

Acest site este ideea soției mele care și-a pierdut piciorul stâng de deasupra genunchiului în urma unui tragic accident de circulație. De când era copilă, soția mea a visat să devină un model profesionist. Totuși, ceea ce i-a deschis ochii a fost momentul când a intrat într-o competiție de modele acum câțiva ani în urmă. Fiind rușinată de condiția ei fizică, soția mea a ascuns faptul că purta o proteză de picior. Abia în timpul ultimei runde a concursului juriul a observat piciorul artificial. Soția mea a fost descalificată imediat.

În cele din urmă, această experiență dură a fost forța călăuzitoare pentru a crea un site care să ajute persoanele cu dizabilități fizice să lucreze ca modele profesioniste. Ampworld.de intenționează, de asemenea, să încurajeze persoanele cu dizabilități, să le ajute să aibă un optimism ridicat și speră să le ajute să depășească discriminarea pentru a reduce prejudecățile care afectează persoanele cu dizabilități fizice în lumea întreagă.

Din păcate, gradul de acceptare de către societate a persoanelor cu dizabilități – ca modele și ca oameni care, și în ciuda provocărilor lor fizice, reușesc să ducă o viață normală – diferă foarte mult de la țară la țară. De exemplu, este un lucru comun în Statele Unite purtarea protezelor fără învelișul exterior. În Olanda sunt organizate concursuri de modelling pentru persoanele cu dizabilități care sunt prezentate pe larg la televiziune la ore de vârf sâmbătă seara de una dintre cele mai mari televiziuni din țară. Totuși, și mai ales în unele dintre țările Europei de Est, persoanele cu dizabilități sunt amplu discriminate și se găsesc adesea în situația de a fi marginalizați social. Pentru oricine are o dizabilitate, acest gen de intoleranță este o piedică devastatoare în calea unei viziuni pozitive asupra vieții. Din nefericire, am avut de mai multe ori prilejul de a fi martori cu ochii noștri la astfel de situații. Nu mai este nevoie să spunem că am fost șocați, abătuți și întristați.

Credem cu tărie că fiecare succes oricât de mic ne ajută să ridicăm optimismul acelora care sunt îngrijorați și ne transmite mesajul important că nimeni de pe această planetă nu ar trebui să fie constrâns să se simtă inferior din cauza unei dizabilități fizice.

Scopurile site-ului nostru

Inevitabil, nu putem schimba toate aceste stereotipuri, intoleranțe și aspecte de inegalitate în multe țări peste noapte. Totuși credem cu tărie că fiecare succes oricât de mic ne ajută să ridicăm optimismul acelora care sunt îngrijorați și ne transmite mesajul important că nimeni de pe această planetă nu ar trebui să fie constrâns să se simtă inferior din cauza unei dizabilități fizice.

Scopul nostru este de a demonstra că, în primul rând, „frumusețe” și „dizabilitate” nu sunt nicidecum termeni contradictorii. În al doilea rând, persoanele cu dizabilități sunt la fel de fericite și au aceeași calitate a vieții și standard de viață ca și persoanele fără dizabilități (oare de ce acestea din urmă întotdeauna cred tocmai invers?). În al treilea rând, a lucra ca model profesionist este posibil. Și, nu în ultimul rând: nu are rost să te îngrijorezi că nu vei găsi băiatul potrivit, fata, partenerul sau sufletul pereche, și nu ai niciun motiv să te ascunzi de lume din cauza unei dizabilități fizice.

Știi că nu ar trebui să te uiți lung la persoanele cu dizabilități. Dar de ce nu? Ce dacă vezi accidental o persoană cu amputație care e atractivă și arată bine? De ce ar trebui să-ți întorci capul? Și, mai mult, de ce nu ar trebui această persoană să fie atractivă? Clar, există o barieră între oamenii cu dizabilități, în special cei cu amputații, și aceia care se simt atrași față de acestea și vor să le cunoască mai bine și viceversa. Aceasta este o prejudecată strigătoare la cer și trebuie să se schimbe.

Viceland Magazine, Constance Goldmann

167

Photo Sessions

23738

Social Followers

14

Years Online

27

Countries

Înscrie-te pentru a deveni model Ampworld.

If you are an arm or leg amputee and would like to take part in a professional photo session carried out by a famous and professional fashion photographer backed up by a team of cosmeticians and stylists with the aim of possibly being a new model for our website, send us an application.

Pe lângă faptul că vei primi copii de la toate fotografiile minunate, îți vom da și o copie dvd a filmului documentar pe care îl vom face cu ședința foto, ca astfel să îți amintești mereu de o zi deosebită alături de echipa noastră relaxată și amabilă. Desigur, vei fi bine plătită și vom acoperi toate cheltuielile tale de călătorie. Orice informație despre tine sau fotografiile pe care ni le trimiți vor fi tratate cu confidențialitate maximă și nu vor fi date mai departe niciunei alte părți.

Fotografiile și filmările vor fi publicate în Zona Membri. Drepturile de copyright asupra fotografiilor vor rămâne la Ampworld și nu vor fi vândute către terțe părți. Toate întrebările sau ofertele de angajare din partea agențiilor sau revistelor vor fi redirecționate către tine imediat și noi vom fi mereu disponibili să îți dăm sfaturi.

If you have any questions, please do not hesitate to contact us. If you provide us your telephone number, we will gladly call you back to answer all questions you may have.

Photo Shoots

If you or someone you know wants to be a model for our project and have a professional photo shoot, is open minded or could benefit from our shooting and is between the ages of 16 and 40, has lost at least one limb or is born like that, get in touch with us and apply for a professional photo shoot.

What is Our Process?

Just send us your application or get in contact with us through our Instagram channel.

 1. Senden sie uns eine Bewerbung
 2. Talk with us
 3. Travel to Greece
 4. Have a wonderful experience

Some Facts

 • Locații minunate
 • Absolut gratuit
 • Female Fashion Photographer
 • Cosmetician și stilist
 • Toate cheltuielile de călătorie
 • Toate cheltuielile de cazare
 • Hrană și gustări

Problema a fost că toată lumea îmi tot spunea să mă iubesc pe mine în ciuda dizabilității mele dar ei nu îmi spuneau cu adevărat cum să o fac. Aceste ședințe foto cu Ampworld mi-au amplificat încrederea de sine într-un mod cum nu am crezut vreodată că ar fi posibil și a fost de departe cea mai minunată perioadă din viața mea în care am avut cele mai mari schimbări.

Model Katarina

Instagram Carousel

Here are the latest shots from our Instagram feed.